Scena
17.06.2022. 21:05
R.E.

Bioskop

Poklanjamo ulaznice: Kineski film o prirodnoj katastrofi "Planina smrti"

bioskop
Izvor: Shutterstock / Ekspres

Svoj bioskopski život je zapoečo film "Planina smrti" (Cloudy Mountain) u režiji Li Juna. Da li će otac i sin uspeti da se trkaju s vremenom i spasu svoj grad od neizbežnog uništenja, pogledajte u novoj akcionoj avanturi koja je u domaće bioskope došla sa Istoka.

Režiju potpisuje Li Jun, dok su u glavnim ulogama Ji Long Zu, Zi-Zong Uang, Šu Čen (Marsovac). Prve kritike su film okarakterisale kao zanimljiv, uzbudljiv, osvežavajuć i iskren, dok je trivija u vezi sa filmom da su protagonisti Ji Long Zu i Zi-Zong Uang mesec dana vežbali na zidu za penjanje sa profesionalnim instruktorima kako bi mogli što vernije da prikažu napor koji ulažu kako bi sprečili katastrofu.

Dometi filma, s kojima publika može da se poistoveti, jesu skromniji, ličniji, radnja se ne bavi spasavanjem čitavog sveta, već svog grada, svog mikrouniverzuma, u kom neprijatelje nije stranac i neko sa supermoćima, već upravo priroda.

Posle dužeg niza godina publika će svoj kinematografski repertoar moći da obogati kineskim ostvarenjem, koje se trenutno prikazuje u bioskopima.

Dvoje najbržih čitalaca koji ostave svoje komentare ispod ove vesti na "Ekspres" Facebook profilu, dobiće po dve ulaznice za projekciju u subotu 18. juna u bioskopu mts Dvorana od 18 časova. 

Pišite nam...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve