Scena
17.12.2021. 00:17
Promo

Pridružite se i vi

Pošalješ dva SMS-a i dobiješ ulaznicu za bioskop

telefon, mobilni
Izvor: Shutterstock

Kratki debitantski film "Čistač duše" u režiji Lane Radošević, čiju produkciju potpisuju "Prinći Production" i studenti Fakulteta dramskih umetnosti, imaće svoju premijeru u Kombank dvorani 20. decembra.

Čistač duše je komedija koja prati vrtoglavu avanturu filmskog producenta i dramaturga, u nameri da obezbede sredstva za svoj film, kada njihov put promene neplanirane okolnosti. Oni završavaju u rukama ratnog veterana i seoskog ludaka, kojeg tumači Ljubomir Bandović, ubeđen da su oni reketaši.

Ostale likove igraju Tihomir Tika Stanić, Andrija Dujović, Nikola Stanković, Milica Majkić i Darko Ivić.

Reditelj Lana Radošević zajedno sa scenaristom Aleksandrom Teokarevićem, na duhovit način profilišu filmskog producenta danas. Oni inspiraciju crpe iz domaćeg okruženja protkanim elementima koji su karakteristični za našu tradiciju, mentalitet i društvene norme.

Čistač duše
Izvor: Promo

Igrajući se tipizacijom, "Čistač duše" predstavlja studiju karaktera, sa porukom da samo iskren film može biti dobar film.

Premijera čiju organizaciju i produkciju potpisuju studentkinje Milica Milinković i Klara Vujović, a izvršni producenti su Ksenija Minić, Milica Stolić i Mina Leontijević, biće humanitarnog karaktera u saradnji sa Fondacijom Podrži život.

Projekcija će se održati u velikoj sali Kombank dvorane 20. decembra u 17:30h. Gosti će kartu za film moći da dobiju dokazom o dve poslate poruke na 5757.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Režiser "Crne svadbe“, Nemanja Ćipranić, o drugoj sezoni: Borba se nastavlja
Crna svadba

Intervju

12.12.2021. 06:05

Režiser "Crne svadbe“, Nemanja Ćipranić, o drugoj sezoni: Borba se nastavlja

Televizijska serija "Crna svadba“ je ustalasala javnost do te mere da se sada organizuju i turistička putovanja u one delove istočne Srbije za koje se smatra da čuvaju verovanja i rituale koji su obrađeni u seriji. Sam naziv popularnog serijala potiče upravo od takvog jednog starog vlaškog obreda, koji se nekada praktikovao.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
10°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve