Scena
12.04.2019. 17:07
R.E.

PREMIJERA PREDSTAVE „SVI SMO PRIČE – Koja je tvoja?“

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dramski studio "BIS" iz Beograda, odigraće, u petak 19. aprila na sceni Kulturnog centra "Čukarica" premijeru obnovljene predstave "SVI SMO PRIČE - Koja je tvoja", u režiji glumca Pavla Jerenića.

Jedna od najoriginalnijih predstava Studija "BIS!" vraća se na scenu posle dve godine, sa novom generacijom mladih glumaca.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Potpuno originalan dramski tekst , čiji su autori mladi glumci, nastao je kroz radioničarski rad. Život pred našim očima krije hiljade i hiljade priča. Često se desi kad prođemo pored prosjaka, kada pogledamo u nečiji prozor ili čujemo delić razgovora u mimohodu, kad nađemo nečije odbačene stvari na ulici… da zastanemo i pomislimo – kakva li se priča krije iza toga?

Glumci predstave dočaraće svoje priče i priče svojih vršnjaka od najranijih sećanja do danas, kada su njihovi mladi životi već pretrpeli vrhunska uzdignuća kao i strahovite brodolome. Setiće vas ko ste bili nekada i ko ste sada… Šta ste želeli da budete… Zapitaćete se da li ste izneverili sebe, ili ste ostali dosledni svojim izborima do kraja. Reći će vam i da uvek postoje dve strane medalje. Pobede i porazi, usponi i padovi…Ali, upravo to je ono čime vas život oblikuje i čime konačno određuje ko ste. Koja ćete vi biti priča?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

U ovom komadu pokazuje se publici kako izgleda čarolija stvaranja jednog dramskog teksta i kako se igra sam život, kao i to kako izgleda naći se u ulozi samog sebe, nas i drugih. Predstava je namenjena mladima od 13 do 99 godina.

U predstavi igraju: Anđela Alavirević, Vasilije Prvulović, Adrijana Mulić, Rista Milutinović, Ivona Ilić, Ognjen Milošević, Iva Ivanović, Aleksa Milošević, Andrija Šušić, Katia Reymann, Natalija Musić I Teodora Sićović.

Autori teksta su članovi dramskog Studija “BIS!” , režija Pavle Jerinić i produkcija Dramski
studio “BIS!”.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
-2°C
16.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve