NOVI ALBUM I ALTER EGO Madona objavila tizer za singl “Medellin”

NOVI ALBUM I ALTER EGO Madona objavila tizer za singl “Medellin”


Svetska publika je željno iščekivala novo izdanje pop kraljice. Madona je nakon četiri godine, sa kolumbijskom zvezdom Malum predstavila “Medellin”, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma Madame X koji će izaći 14 juna. Madona je na instagramu objavila video o tome kako je izgledalo snimanje spota za “Medellin”.

Taj singl je koproducirao Mirvais i oslikava duh Maluminog rodnog grada. Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja.

Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre tizerom u trajanju od jednog minuta u kojem se predstavlja Madonin alter ego – Madam Iks koja je “tajni agent, putuje svetom, menja identitete, bori se za slobodu, donosi svetlost na mračna mesta. Ona je plesačica, učiteljica, šef države, sluškinja, zatvorenica, studentkinja, majka, dete, kaluđerica, pevačica, svetica, kurva.”

Na albumu će se naći i himna I Rise, “jamajčanska denshol” numera Future na kojoj se pridružuje Kuavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera Dark Ballet.

“Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija”. Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma” rekla je Madona.

 

Categories

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar