Scena
17.07.2022. 21:40
Promo

Uskoro u bioskopima

Prvi trejler za film "Amsterdam" Dejvid O Rasela

1
Izvor: Promo

Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima "Američka prevara“, "Džoj“, "U dobru i u zlu“, "Bokser“, za koje je i pet puta bio nominova za Oskara, kako za režiju, tako i za scenario, sada nam stiže nov hit u najavi, i to sa Kristijanom Bejlom i Robertom De Nirom.

Romantična i krimi priča o troje bliskih prijatelja (Kristijan Bejl, Margo Robi i Džon Dejvid Vašington) našli su se u središtu jedne od najvećih tajni u američkoj istoriji...

O kakvim tajnama, spletkama, otkrićima i ubistvima je reč, koju je, sasvim izvesno, Dejvid O Rasel upakovao u film "Amsterdam“, saznaćemo od 3. novembra u bioskopima.

Dotle, gledamo trejler: 

 

U glavnoj ženskoj ulozi je Margo Robi, poznata publici još od "Vuka sa Volstrita“, potom po filmovima "Ja, Tonja“, "Fokus“, "One su bombe“, do sada dva puta nominovana za nagradu Oskar.

U filmu igraju i Zoe Saldana ("Avatar“), Anja Tejlor-Džoj ("Kraljičin gambit“) , Majk Majers ("Ostin Pauers“), Tejlor Svift, Matijas Šunerts ("Rđa i kost“). 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

O čemu se radi u nagrađenom filmu "Stric"
1

Festival na Paliću

12.07.2022. 22:15

O čemu se radi u nagrađenom filmu "Stric"

Hrvatsko-srpski film “Stric”, u kom naslovnu ulogu igra Predrag Miki Manojlović, biće premijerno prikazan u Srbiji na 29. Festivalu evropskog filma Palić, 21. jula u 19 časova u Bioskopu Abazija na Paliću. Film će biti prikazan u takmičarskoj selekciji “Paralele i Sudari”.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
02.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve