Scena
29.06.2019. 19:10
R. E.

ŠTA GLEDATI U BIOSKOPU: "Hotel Mumabaj", "Anna", šarmantni "Yesterday"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Klimatizovana bioskopska sala, kokice i dobar film odličan su izbor za opuštanje tokom vikenda. Evo i preporuke koje filmove ne treba propustiti u beogradskim bioskopima...

Hotel Mumbaj 

https://www.youtube.com/watch?v=gVQpbp54ljA

Dev Patel ("Slumdog Milionaire") igra jednog od zaposlenih koji iznenada mora da postane spasilac svojih gostiju. Inspirisan dokumentarcem "Preživeti Mumbaj", radnja filma odvija se u hotelu u kome imućna klijentela i osoblje bivaju zarobljeni od strane terorista. Njihova okrutnost predstavljena je bez ulepšavanja, pogotovo u momentima kad hladnokrvno ubijaju goste hotela. Skoro venčani bračni par Dejvid i Zahra, proživljavaju agoniju, ostavivši bebu sa dadiljom na spratu. Tu je i ruski biznismen, ženskaroš koji daje filmu humoristični dodatak. Svaki lik je uplašen i ranjiv, ali i hrabar na svoj način.

Anna 

https://www.youtube.com/watch?v=Z6yTXsCauIc

Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Yesterday

https://www.youtube.com/watch?v=6uqvgPm8U4c

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Aladin

https://www.youtube.com/watch?v=foyufD52aog

"Aladin" je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine. U filmu igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, zatim Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot princezu Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-7°C
24.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve