Scena
16.01.2020. 18:48
The Guardian


ŠTA JESTI...A ŠTA IZBEGAVATI: Poslednja knjiga Entoni Burdena

w_54393358.jpgPoslednja knjiga poznatog kuvara, putopisca i

Poslednja knjiga poznatog kuvara, putopisca i televizijskog voditelja Entoni Burdena biće objavljena u oktobru, više od dve godine nakon što se ubio. World Travel: Irreverent Guide, ilustrovana zbirka Burdenovih razmišljanja o njegovim omiljenim mestima za posetu i večeranje širom sveta, dovršila je njegova dugogodišnja pomoćnica Lori Vulever i biće objavljena 13. oktobra, prenosi The Guardian.

Pored Burdenovih saveta o tome "šta jesti…, a u nekim slučajevima i šta treba izbegavati", u knjizi će se naći i pisanja njegovih članova porodice i prijatelja. Vulever, koja je sarađivala s Bourdenom skoro deceniju i zajedno s njim napisala Appetites, već je pisala o emocionalnom iskustvu rada na novoj knjizi.

"Bila je to mučna borba da se vratim na taj rukopis, dok žalim za ogromnim gubitkom njegovog dobrog, iznenađujućeg i sjajnog postojanja", napisala je za CNN 2018. godine.

Ona je dodala i da joj je bila je čast i zadovoljstvo da napravi knjigu koja uključuje priče Burdenovih najmilijih i kolega.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
5°C
14.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve