Stiže novi dokumentarac – “Preživeti Džoa Egzotika”

Stiže novi dokumentarac – “Preživeti Džoa Egzotika”

Foto: Shutterstock


Dokumentarni film kanala ‘Animal Planet’, koji će biti emitovan ove nedelje, istražuje šta se desilo sa Džoovim životinjama koje su pronašle novi dom. U filmu će biti prikazan i poslednji intervju koji je bivši vlasnik zoo vrta dao pre nego što je uhapšen.

Džo Egzotik, čije je pravo ime Džozef Maldonado-Pesidž, trenutno služi kaznu od 22 godine zatvora. Osuđen je 2019. godine zbog pokušaja da angažuje plaćenog ubicu da likvidira njegovu suparnicu Kerol Beskin, kao i zbog kršenja Zakona o ugroženim vrstama, uključujući ubijanje pet tigrova.

Povezane vestiPREMIJERA 2022. GODINE? Serija koju željno čekaju svi fanovi “Igre prestola”

Netfliksov dokumentarac “Kralj tigrova” nije se previše fokusirao na Džoov biznis uzgajanja tigrova koje je prodavao ljudima širom Amerike, jer, iskreno rečeno, bilo je još mnogo problematičnih stvari na koje se trebalo fokusirati. “Preživeti Džo Egzotika” će se baviti pre svega tom temom, piše sajt Ladbible.

joe exotic

YT screenshot/ScreenJunkies

“Gledaoci će pratiti emotivne priče o životinjama koje su izbavljene iz Džoovog zoološkog vrta i pogledati intervjue sa bivšim zaposlenima u zoo vrtu, vođama spasavanja životinja, stručnjacima za egzotične životinje i mnogim drugim ljudima koji su upućeni u uzgoj i trgovinu divljim životinjama, kojima je Džo finansirao svoje carstvo.

Povezane vestiTigrovi i delfini na trpezi

Publika će videti i, do sad neobjavljene snimke, koji su trebali da budu prikazani u emisiji “Vukovi i ratnici” kanala ‘Animal Planet’ snimanoj 2018. godine.”, kaže se u najavi dokumentarca.

YT screenshot/ScreenJunkies

YT screenshot/ScreenJunkies

Otkriveno je i da će biti prikazana priča o dva slepa tigra, kojima su stručnjaci u “Centru za spasavanje egzitičnih mačaka” u Indijani uspeli da povrate vid, nakon što su izbavljeni iz Džoovog zoološkog vrta.

Povezane vestiNOVO IZNENAĐENJE ZA FANOVE: Stiže dokumentarac o seriji “Breaking Bad”

Dokumentarni film biće emitovan 25. jula.

Najavljeno je još nekoliko drugih projekata koji će se baviti ovom temom. Snima se igrani film u kojem će Džoa Egzotika glumiti Nikolas Kejdž, zatim mini serija u kojoj će ulogu Kerol Beskin tumačiti komičarka Kejt Mekkinon, a kanal ‘ID’ sprema dokumentarni film u kojem istražuju nestanak Kerolinog bivšeg muža.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar