Scena
14.01.2021. 16:48
R. E.

"Tajne vinove loze" od 23. januara svakog dana na RTS 1

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prva premijerna serija na RTS-u u 2021. godini stiže 23. januara, a gledaćete je svakog dana od 20 časova na Prvom programu.

Okosnicu TV serije „Tajne vinove loze“ čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka, iz Subotice, krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

 

Povezane vesti - INTERVJU JOVO MAKSIĆ: Gluma ne trpi kompromis, a publika nije glupa

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci. Melodramska nota koja je sve vreme prisutna u ovoj seriji ukazuje da nema porodice bez tajne.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije. Scenaristi su Mirjana Bobić Mojsilović, Ivan Mitrović i Marko Popović. Autor muzike je Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Serija “Tajne vinove loze” nastala je u proizvodnji Telekoma Srbija i Metro produkcije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve