“Tajne vinove loze” od 23. januara svakog dana na RTS 1

“Tajne vinove loze” od 23. januara svakog dana na RTS 1


Prva premijerna serija na RTS-u u 2021. godini stiže 23. januara, a gledaćete je svakog dana od 20 časova na Prvom programu.

Okosnicu TV serije „Tajne vinove loze“ čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka, iz Subotice, krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.

Tajna vinove loze (3)

 

Povezane vesti – INTERVJU JOVO MAKSIĆ: Gluma ne trpi kompromis, a publika nije glupa

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci. Melodramska nota koja je sve vreme prisutna u ovoj seriji ukazuje da nema porodice bez tajne.

Tajna vinove loze

Tajna vinove loze (6)

Režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije. Scenaristi su Mirjana Bobić Mojsilović, Ivan Mitrović i Marko Popović. Autor muzike je Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.

Sloboda Micalovic

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica.

Vojin Ćetković

Serija “Tajne vinove loze” nastala je u proizvodnji Telekoma Srbija i Metro produkcije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar