Scena
05.05.2024. 18:29
R.E./RTS

Evrovizija 2024.

Teya Dora o konkurenciji, probama, atmosferi u Malmeu

1
Izvor: TT News Agency / Jessica Gow

Do prvog polufinala Pesme Evrovizije ostala su dva dana. Predstavnica Srbije Teja Dora je uoči nastupa u Malmeu bila gošća podkasta Evrovizijske priče.

Predstavnica Srbije Teja Dora nastupa u prvom polufinalu Pesme Evrovizije koje se održava u utorak, 7. maja u Malmeu.

Direktan prenos Pesme Evrovizije možete pratiti od 7. do 11. maja na programima RTS-a.

Uoči nastupa, za pomenuti podkast, Teja Dora je govorila o pripremama na evrovizijskoj sceni, kako je protekla rođendanska žurka u Malmeu, ali i kako gleda na komentare i reakcije obožavalaca na fotografije i snimke sa proba.

"Organizacija je baš dobra i sve naše primedbe i želje su realizovane. Naravno, ima tu još na čemu da se poradi, da se provežba, ali imamo još dve ili tri probe i mislim da stvari idu baš onako kako treba", rekla je naša predstavnica. 

Što se njenog nastupa tiče, Teja Dora kaže da će se od onog u Beogradu razlikovati po kostimu, kadriranju ali i po još nekoliko pokreta koje je dodala, ali da ipak "priča i emocija ostaju iste". 

"Ne pratim sada rekcije publike na dosadašnje objave i fotografije. Ovde sam došla da se fokusiram na takmičenje, a najvažnije će mi biti reakcije na finalni nastup", rekla je muzičarka i dodala da je atmosfera u Malmeu "super". 

"Lep je grad, sija Sunce...", a na pitanje koga smatra svojom konkurencijom, ili kojoj je favorit među ostalim takmičarima, Teja Dora kaže: "Svi koje sam do sada uspela da upoznam su carevi! Ima dosta pesama koje mi se sviđaju. Raznovrsne su, ima svega. Sviđaju mi se Francuska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija. Italija ima baš kul pesmu. Švajcarska mi se takođe sviđa". 

1
Izvor: TT News Agency / Jessica Gow

Pogledajte i fotografije - kako izgleda Malme ovih dana:

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve