Thievery Corporation poziva fanove: Predložite pesmu za koncert u Beogradu

Thievery Corporation poziva fanove: Predložite pesmu za koncert u Beogradu

foto: Facebook


Thievery Corporation pozvao je fanove da predlože pesmu koju bi želi da čuju na njihovom velikom letnjem koncertu u Beogradu, 26. juna (20.30) na stadionu Tašmajdan, najavili su organizatori.

“Pre 22 godine objavili smo debi album ”Sounds From The Thievery Hi-Fi” zajedno sa ovom pesmom ”.38.45. Radujemo se što ćemo sve vas videti iduće nedelje na Tašmajdanu. Ako imate neku stvaru koju biste želeli da čujete, javite u komentarima (na eventu Thievery Corporation in Belgrade)”, podseća Thievery u izjavi organizatorima.

Beograđane na Tašu očekuje istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove.

Što se čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…


“Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup, u stvarnosti dobiju nešto što poseduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije”, objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć grupe.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar