Scena
20.06.2019. 17:56
ekspres

Thievery Corporation poziva fanove: Predložite pesmu za koncert u Beogradu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Thievery Corporation pozvao je fanove da predlože pesmu koju bi želi da čuju na njihovom velikom letnjem koncertu u Beogradu, 26. juna (20.30) na stadionu Tašmajdan, najavili su organizatori.

"Pre 22 godine objavili smo debi album ''Sounds From The Thievery Hi-Fi'' zajedno sa ovom pesmom ''.38.45. Radujemo se što ćemo sve vas videti iduće nedelje na Tašmajdanu. Ako imate neku stvaru koju biste želeli da čujete, javite u komentarima (na eventu Thievery Corporation in Belgrade)", podseća Thievery u izjavi organizatorima.

https://www.youtube.com/watch?v=gvlNy8CdlIY

Beograđane na Tašu očekuje istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove.

https://www.youtube.com/watch?v=msoOdQID60I

Što se čuje u pesmama "The Richest Man In Babylon", "Sweet Tides", "Lebanese Blonde", "Until the Morning", "Letter To the Editor"...

https://www.youtube.com/watch?v=1t7W6NtTKAw
"Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup, u stvarnosti dobiju nešto što poseduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije", objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć grupe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve