Scena
03.02.2023. 07:05
R.E

"The Brave and the Bold"

Traži se novi Betmen

betmen
Izvor: Shutterstock

Scenarista Džejms Gan je objavio da će odabrati novog glumca za ulogu Betmena u svom filmu "The Brave and the Bold", koji će se fokusirati na priču o Betmenu i Robinu.

Prema njegovim rečima "Betmen II", u kome glumi Robert Patinson, će stići u bioskope 3. oktobra 2025. godine, a piše "varajati" (Variety) piše da je reditelj Met Rivs nedavno razgovarao sa Džejmsom Ganom kako bi utvrdio da li se njihovi narativi poklapaju.

"Zapravo bismo morali da se sastanemo u sledećih nekoliko nedelja kako bismo razgovarali o svemu. Gledajte, uzbuđen sam što ću čuti šta će učiniti. BatVerse, kao što su rekli Džejms i Piter Safran, neka je posebna stvar koju nam dopuštaju", rekao je.

Gan i Rivs su objasnili da je ova nova ekranizacija Betmena potpuno drugačija od prethodnih i da zato tragaju za novim glumcima. Takođe, najavljeno je da će priča o Betmenu biti ispričana na potpuno drugačiji način, kao i da će Robin imati veću ulogu nego inače.

Gan je potvrdio sve DC filmove koji će tek biti objavljeni - "Shazam! Fury Of The Gods", "The Flash", "Blue Beetle" i "Aquaman and The Lost Kingdom".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Filmovi i TV serije koje ćemo gledati 2023.
televizor, daljinski, TV

Šta nam sve stiže...

02.01.2023. 14:05

Filmovi i TV serije koje ćemo gledati 2023.

U moru najavljenih filmova i TV serija za 2023. godinu, izdvojili smo nekoliko naslova koji spadaju najinteresantnije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve