Tri holivudska šmekera dobro znaju gde je Srbija

Tri holivudska šmekera dobro znaju gde je Srbija

foto shutterstock


Šta povezuje Sandru Blažić, Nikol Koko Ostin i Bojanu Janković? Sve tri su srpskog porekla i osvojile su uspešne glumce. Možda nisu najlepše žene u Holivudu, ali definitivno imaju ono, nešto. Dovoljno, da stignu do oltara sa ovim poznatim muškarcima.
Sandra Blažić se 2.000. udala za holivudskog glumca, Kristijan Bejl koji je do tada bio zakleti neženja. Srpkinja, rođena u Čikagu čuvenog Betmena nije osvojila samo lepotom.

Diplomirala je menadžment na Univerzitetu Južna Kalifornija, radila kao model, šminker i asistent na snimanju filmova. Četiri godine mlađeg Bejlija upoznala je na zabavi Vinone Rajder čija je bila lična asistentkinja. Venčali su se 2000. u Las Vegasu, prvih dve godine živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću.

Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije rodila se Srboslava ili Sandra Sibi Blažić. Sandra i Kristijan ćerku uče da govore srpski jezik, a posećuju i Crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu. Dok nije upoznao Sandru, Bejl je mislio da se nikad neće oženiti, ali porodica čuvenog glumca izgleda nije bila najsrećnija njegovim izborom. Međutim, između supruge, majke i sestre, on je izabrao suprugu.

 foto shutterstock

foto shutterstock

Američki Reper Ajs Ti venčao se 2005. godine sa Nikol Koko Ostin (32), bivšom misicom i Plejbojevom devojkom srpskog porekla. Malo ko je verovao da će ova veza uspeti. On je već imao brak iza sebe, a ni ona nije bila ideal supruge. Međutim, ćerkica Šanel je promenila i nju i njega.
Nikol Ostin, poznatija je pod pseudonimom Koko Ti i jedna je od najpopularnijih starleta u Americi. Po majci je srpskog je porekla i tvrdi da ne zaboravlja svoje poreklo. Pre nekoliko godina je organizovala prikupljanje pomoći za poplavljene, a njen suprug tvrdi da je od nje saznao mnogo toga o Srbiji, ali da mu neke stvari ipak nisu jasne.

“Ni danas ne razumem zašto ste u devedesetim ratovali” kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju američki reper i glumac, koji je zafrkantski zaustavio suprugu manekenku kad je počela da govori kako joj je baka rođena u Srbiji. Na početku intervjua Koko je rekla da je njena baka rođena u Srbiji, a Ajs-T joj je odmah u šali rekao: “Ćuti! Ubiće te!” Široki osmeh na njegovom licu pokazivao je da se samo dobro šali, ali odmah je objasnio i otkuda zna za rat.

“Sredinom devedesetih nastupao sam u Hrvatskoj. Tada se rat još osećao u vazduhu pa sam bio zabrinut, jer sam u Zagreb dolazio posle Beograda i nisam znao šta će me dočekati. Kad smo prelazili granicu, mogle su se videti srušene kuće. Ali, iznenadio sam se kada sam video da su u publici isti ljudi. Zato ni sad ne razumem zašto ste ratovali!? U svakom slučaju, drago mi je da je sada kod vas mir.”

 foto shutterstock

foto shutterstock

Šarmantnog Majkla Vederlija možete sresti u Budvi ili Beogradu. Zvezda serija “NCIS” i “Bull”koje su veoma gledane i u Srbiji , oženjen je lekarkom Bojanom Janković, imaju dvoje dece i žive između Los Anđelesa i Njujorka. Upoznali u Vankuveru, u jednom baru, kada je Bojana još bila studentkinja. Dr Bojana Janković Vederli je rođena u Srbiji, ali se preselila u Kanadu kada je imala 13 godina. Nakon završetka medicinske otišla je za Ameriku gde je stekla zvanje doktora interne medicine.Ona i Majkl su se venčali su se 2009. godine.Bojanin omiljeni grad za odmor je Budva i sa porodicom, kad god dođe u Srbiju, obavezno ode nekoliko dana i na more.Njen suprug je u jednoj američkoj emisiji ispričao kako je izgledao jedan od njegovih susreta sa mladim fanovima u Beogradu.

Opisao je kako ga je tokom šetnje prestonicom Srbije pratilo dete, i da je on nakon nekog vremena zastao, upitavši mališana šta hoće.
“Dečak je rekao “Da li je to istina, da li ste vi stvarno Majk Vederli?” Rekao mi je da izgledam mnogo starije, što me je začudilo, ali shvatio sam da oni tamo gledaju neke prethodne sezone serije, možda iz 2003. godine”, ispričao je glumac.

“Tamo sve stiže sa zakašnjenjem”, rekao je Vederli i nasmejao voditelje i publiku u emisiji. Vederli je, imitirajući dečaka, koristio veoma dubok glas, a kada su se voditelji i tome nasmejali, on je naveo da sva deca ” tamo u Srbiji tako pričaju jer počinju da konzumiraju cigarete već u šestoj godini”. Srpski zet je, zbog ovog pokušaja da bude duhovit, dobio mnogo kritika, jer šala mnogima ipak nije bila smešna.
Iako su sve tri holivudske snajke neosporno privlačne i sposobne žene, mnogi tvrde da su tome, bar jednim delom doprineli i geni. Devojke očigledno nisu zaboravile odakle su, možda je i to deo njihovog šarma.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar