Scena
31.07.2021. 09:30
R.E.

Brodvej

"Vakcinišite se i vidimo se na jesen"

pozorište
Izvor: Shutterstcok

Posetioci pozorišta na njujorškom Brodveju moraće da dokažu da su vakcinisani protiv kovid-19 i da nose maske kada se teatri ponovo otvore narednih nedelja, objavili su producenti.

"Vakcinišite se i vidimo se na jesen", napisao je na Tviteru brodvejska i TV zvezda Džeremi Dordan. Kompozitor Džejson Robert Braun je na to dodao: "Tako je. Tu smo''''.

Izuzeci od pravila su deca mlađa od 12 godina, koja još uvek ne ispunjavaju uslove za bilo koju od odobrenih vakcina i osobe sa drugim oboljenjima ili verskim uverenjem koje ih sprečava da se vakcinišu, saopštili su upravnici pozorišta.

Ti pojedinci će morati da pokažu negativan testa na kovid-19. Publika će morati da nosi maske, osim dok jedu ili piju na za to predviđenim mestima.

"Ovo je ono što smo kao zajednica na Brodveju odlučili, a zatim ćemo to ponovo proceniti u oktobru. I dalje je fluidno'''', rekla je Boni Komli, predsednica Lige drame za AP.

Ovaj potez usledio je dan nakon što je sindikat koji predstavlja skoro 52.000 glumaca i upravnika scena, saopštio da će zahtevati da glumci i članovi ekipa budu potpuno vakcinisani protiv kovid-19.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezde mediteranskog filma o tome zašto se Srbi i Libanci odlično razumeju
Nadin Labaki, Kaled Mouzanar

Ekskluzivno za "Ekspres"

12.07.2021. 15:31

Zvezde mediteranskog filma o tome zašto se Srbi i Libanci odlično razumeju

Na plakatu filma "Kapernaum“, koji je u Kanu 2018. osvojio četiri nagrade, na beogradskom FEST-u tri, kao i više od 30 priznanja na prestižnim filmskim festivalima širom sveta, a Oskar za najbolji strani film 2019. mu je zamalo izmakao, piše: "Spremite se da vas oduva“.

Baš tako sam se osećala nakon razgovora sa autorima filma: Nadin Labaki umetnicom koja je napisala scenario i režirala film i njenim suprugom Kaledom Mouzanarom, kompozitorom i producentom ovog remek-dela o čijoj popularnosti svedoči i činjenica da se nalazi među prvih 80 filmova na IMDb listi koju kreiraju gledaoci.

To je neoubičajeno visoko mesto za film koji dolazi iz jedne male kinematografije kakva je libanska.
Foto
Close
Vremenska prognoza
light rain
4°C
29.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve