Scena
14.06.2019. 18:25
D.A.

Veliki zavodnik priznao: Star sam za romantične komedije

hju-grant-shutterstock_750823735.jpg

"Sada sam suviše star i ružan da bi snimao romantične komedije "priznao je Hju Grant. "Zarađivao sam baš puno novca i imao mnogo sreće. Znam da su se ljudima dopale te romantične komedije, ali sad imam priliku da radim i druge filmove ".

U intervjuu za časopis "Holivud reporter" poznati britanski glumac, koji će uskoro ući u sedmu deceniju, objasnio je da sada ima više samopouzdanja, ali da bi voleo da je na bolji način upravljao svojom slavom i novcem. "Svaka odluka koju sam doneo je verovatno bila pogrešna. Posle filma "Četiri venčanja i sahrana", svet je bio moj. Trebalo je da donesem neke bolje odluke, da budem inteligentiji i snimam drugačije filmove. Ali, ja sam odigrao 17 identičnih uloga jednu za drugom. Sve sam prihvatao, i što je bila gora ponuda, brže sam je prihvatao."

Grant je među malobrojnim, veoma obrazovanim glumcima. Diplomirao je engleski jezik i književnost na Oxfordu gde je i debitovao na velikom platnu filmom Privileged iz 1982. godine, koji je Oxford finansirao. Romantične komedije su mu donele veliku popularnost, bio je ljubimac ženskog dela publike, ali su njegova karijera i ugled bili ozbiljno populjani nakon afere sa prostitutkom.

Glumac je kasnije priznao da je imao ozbiljne probleme sa seksualnom zavisnošću, ali da je uspeo da se izleči nakon što je zatražio stručnu pomoć. Igrom slučaja njegova terapeutkinja bila je Jovana Hismaer koja je poreklom iz Niša. Ona je kasnije izjavila da je veoma srećna što je uspela da pomogne Grantu da se uhvati u koštac sa problemima i da ih prebrodi.

Iako se retko oglašavao, kada je reč o ličnim stavovima vezanim za politiku, ovaj poznati Britanac ipak nije mogao da odoli i pozvao je
je građane Velike Britanije da potpišu peticiju da se povuče Sporazum o izlasku na osnovu Artikla 50 Ugovora EU: "Ja sam potpisao. Izgleda da svaka normalna osoba u zemlji potpisuje", rekao je tada Hju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
26.07.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve