VELIKO INTERESOVANJE PUBLIKE: Dva koncerta Kaliopi na Kolarcu

VELIKO INTERESOVANJE PUBLIKE: Dva koncerta Kaliopi na Kolarcu

Foto: Georgi Hristovski


Makedonska pevačica Kaliopi, jedna od najvećih pop zvezda na Balkanu, održaće dva koncerta u Beogradu na Kolarcu, 25. i 26. novembra. Usled velikog interesovanja publike, Kaliopi je odlučila da pred svojim fanovima nastupa dva dana zaredom.

– Presrećna sam što ću dva puta zaredom nastupati na Kolarcu. Meni je beogradska publika ovim odala veliko priznanje. Beograde, hvala! – rekla je Kaliopi i dodala da je Kolarac idealan za ovakvu vrstu koncerata.

Foto Kristijan Teodorov

Foto: Kristijan Teodorov

– Jedva čekam 25. i 26. novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, ali zato moj „Kofer Ljubavi” će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad… Beograde, čekaj me i hvala što ćemo se družiti dva dana – poručila je Kaliopi.

Prema njenim rečima, Beograd uvek ima posebno mesto za sve ono što muzika i život za nju znače. Sa druge strane, i pevačica ima mnogo toga da ponudi ljubiteljima dobrog zvuka. Ne propustite priliku da dođete i uživate u njenom izvođenju pesama Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica i mnogih drugih.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar