ZA LJUBITELJE “RATOVA ZVEZDA”: Uskoro stiže hit serija “The Mandalorian”

ZA LJUBITELJE “RATOVA ZVEZDA”: Uskoro stiže hit serija “The Mandalorian”


Ukoliko spadate u grupu ljudi koji smatraju da devet nastavka “Ratova zvezda” nisu preterivanje, verovatno već znate da uskoro stiže serija “The Mandalorian”.

Loša vest je to da je “The Mandalorian” u svojoj srži još jedan spin-off u rangu “Rogue One” i “Solo”, a dobra vest je to da iza serije stoji Jon Favreau koji retko kada greši, piše Index.hr. Ovo je i jedna od velikih uzdanica novog striming  servisa Disney+ koji s radom počinje u novembru.

Radnja je smeštena nekoliko godina nakon pada Imperije i pre nego što se pojavio First Order, a prati usamljenog odmetnika ili Mandaloriana koji operiše širom galaksije i izbegava vlasti Nove republike. Favreau je dodatno razjasnio da će se serija dosta bazirati na idejama Georgea Lucasa, ali da neće biti “Zvezdani ratovi” na koje ste navikli.

“Sviđa mi se ideja mračnijeg i čudnijeg Star Warsa. Ovo će biti nešto kao kombinacija Mad Maxa i Star Warsa”, pokušao je razjasniti Favreau.

Iako još uvijek nije poznato hoće li se u priču uključiti i neki već poznati likovi, mnogo toga bit će potpuno novo, a trenutno je poznato da će se od “poznatih” likova vratiti tek R5-D4 ili droid koji su Luke Skywalker i Owen Lars zamalo kupili. No pretpostavljamo da će se s vremenom pojavljivati i neki malo poznatiji likovi iz popularne franšize.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar