Sport
04.04.2023. 19:19
Beta

Premijer liga

Aleksandar Mitrović žestoko kažnjen

Aleksandar Mitrović
Izvor: EPA / ISABEL INFANTES

Srspki fudbaler Aleksandr Mitrović kažnjen je od strane Fudbalskog saveza Engleske (FA) na osam mečeva suspenzije zbog crvenog kartona na meču FA kupa protiv Mančester junajteda, preneo je BBC.

Mitrović je u duelu Fulama i Junajteda u FA kupu, u kom je Fulam eliminisan, odgurnuo sudiju Krisa Kavana nakon što je dosudio penal za Junajted.

Srpski napadač je tri meča suspenzije dobio zbog isklučenja, tri zbog nasilničkog ponašanja i još dve zbog "nepristojnog, uvredljivog i pretećeg" jezika.

Pored suspenzije Mitrović je kažnjen i sa 75.000 funti.

Menadžer Fulama Marko Silva odslužiće kaznu od dva meča nakon što je isključen.

Silva je u izjavi rekao da se izvinio Kavanu i da "žali zbog onoga žto se dogodilo", na utakmici 19. marta, nakon što je optužen za uvredljivo ponašanje prema zvaničnicima utakmice.

Mitrović je već odslužio jednu utakmicu suspenzije, što znači da će napadač biti nedostupan do utakmice Fulama u Sautemptonu 13. maja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Huligan koji je napao Dmitrovića dobio još jednu kaznu, pored zatvorske
1

Saopštio PSV

20.03.2023. 20:47

Huligan koji je napao Dmitrovića dobio još jednu kaznu, pored zatvorske

Holandski fudbalski klub PSV kaznio je navijača koji je tokom meča Lige Evropa protiv Sevilje utrčao na teren i napao i udario golmana Sevilje i srpske reprezenracije Marka Dmitrovića, sa 40 godina zabrane prisustva stadionu, preneo je klub iz Ajndhovena.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve