Sport
27.02.2022. 21:39
Tanjug

Večiti derbi

Aleksandar Stanojević posle poraza: Loše sam odabrao tim

derbi, 27. 2. 2022.
Izvor: Tanjug / AP / Darko Vojinovic

Baš smo loše igrali prvo poluvreme, jendostavno totalno smo nemoćni bili, nismo imali ni intezteta, ničega, verovatno i moj loš odabir ekipe, nisam stavio igrače koji su bili svežiji, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle poraza u 166. večitom derbiju od Crvene zvezde 2:0.

"Žao mi je zbog navijača, bila je izvanredna atmosfera. Zvezda je definitivno zasluženo pobedila. Možda nije bio lep za oko derbi, kao i svaki, tako da prvo poluvreme jedna velika nula za nas. To je tako u ovom trenutku, čestitam Zvezdi na zasluženoj i čistoj pobedi", izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

"Nismo stvarali neke šanse, bile su neke situacije u drugom poluvremenu, ali nekad vam i protivnik ne dozvoli", dodao je Stanojević.

"Nije prijatno kad izgubite derbi, sa te strane komplikuje zato što imate tu emociju, igrate zbog svojih navijača, a bodovno je sve to slično. Osam bodova je velika razlika, a pet ili dva je slično. Nije prijatno, kažem prvenstveno zbog navijača, mi smo bodovno tu. Ja sam zadovoljan da smo mi u borbi do kraja sa Zvezdom", poručio je Stanojević.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve