BAHATO: Navijači Liverpula bacali ljude u fontanu (VIDEO)

BAHATO: Navijači Liverpula bacali ljude u fontanu (VIDEO)


Nou Kamp će večeras biti centar sveta, makar onog fudbalskog. Barselona će na svom stadionu dočekati Liverpul, u drugom polufinalu Lige Šampiona, utakmici koja je označena kao finale pred finala.

 

Međutim, dok svi sa nestpljenjem očekujemo utakmicu, mrlju na ovaj spektakularni događaj mogli bi da bace navijači i to Liverpulovi. Kako to obično biva gostujući navijači se prilikom gostovanja obično drže u grupama i okupljaju na trgovima i kafićima, gde se “zagrevaju” pred samu utakmicu. Ništa drugačije nije ni kada su u pitanju engleski navijači, naprotiv. Naime, pojedine pristalice Liverpula snimljene su kako ubacuju lokalne stanovnike u fontanu, prilazeći im s leđa.

Prema navodima britanskih tabloida, dan pred meč je zbog incidenata uhapšeno šest navijača Liverpula, upravo zbog remećenja javnog reda i mira.

Pivo i loš smisao za humor su učinili svoje. Englezi svaki izlet u drugu državu korite kako bi se što bolje proveli i kako bi radili sve ono što ne smeju kući, gde ih strogo kontroliše zakon. Očigledno ne obazirući se na to kakvu sliku šalju u svet i što ih bije loš glas.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar