Sport
07.01.2023. 21:05
R.E.

Sporno sponzorstvo

Bajern ne sluša svoje navijače?

bajern
Izvor: Shutterstock

Navijači negoduju, ali Bajern ipak razgovara sa Katar ervejzom (Qatar Airways), kako je najavio direktor fudbalskog kluba Oliver Kan. Hoće li avio kompanija ostati sponzor šampiona iz Minhena?

"Pre svega, pažljivo ćemo da razmotrimo situaciju i jedni i drugi da vidimo koji su nam interesi," rekao je Kan za Bild, uoči puta na pripreme fudbalera u Dohi, prenosi DPA.

Sponzorski ugovor su Bajern i Katar ervejz sklopili 2018. i on ističe ovog leta. Navijači su pozvali na prekid saradnje zbog kršenja ljudskih prava u Kataru. 

Krovna organizacija navijača Klub 12 (Club Nr. 12) je u sredu pozvala na prekid saradnje. "Kako i ko (će to da uradi), sporedno je pitanje," rekao je portparol Aleksander Zalcveger (Alexander Salzweger) za portale Goal i Spox.

Na konstataciju Bilda da njegovi navodi zvuče kao nagoveštaj produžetka ugovora, Kan je odgovorio: "Kao što sam rekao: Samo razgovaramo."

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Fifa uvodi nove propise za fudbalske agente
fifa

Rad na transparentnosti

06.01.2023. 21:35

Fifa uvodi nove propise za fudbalske agente

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) saopštila je da će biti ograničene naknade fudbalskih agenata, a da je cilj novih propisa da uvedu transparentnost u posao oko transfera igrača.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve