Sport
13.12.2023. 22:03
R. E.

"Ćao, Evropo"

Bahar o Sitiju reč-dve, već pominje derbi sa Partizanom

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Trener Crvene zvezde Barak Bahar malo je govorio o porazu od Mančester sitija i oproštaju od Lige šampiona, a više o onome što dolazi - večitom derbiju sa Partizanom u domaćem šampionatu.

"Ova utakmica predstavlja celu našu kampanju u Ligi šampiona. Razočaran sam rezultatima u Ligi šampiona, ali ne i načinom na koji smo igrali. Teško je pritisnuti tako jaku ekipi kao što je Mančester siti. Imali smo dosta šansi u drugom poluvremenu. Ponosan sam na momke i na tim", izjavio je za Arenu sport posle meča Barak Bahar nakon poraza od Mančester sitija (2:3) u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Izraelski stručnjak je pohvalio navijače Zvezde i odmah se okrenuo večitom derbiju protiv Partizana, koji je na programu 20. decembra.

"Uradili smo sve što smo mogli. Navijači su videli da se svi bore, mislim da to cene. Moramo da pobedimo u derbiju koji sledi", istakao je Bahar. 

1
Izvor: Beta / AP / Darko Vojinovic

Aleksandar Dragović rekao je da su fudbaleri Zvezde želeli da osvoje makar jedan bod za navijače, a onda takođe pomenuo veliki meč koji im sledi u Superlige Srbije protiv večitog rivala.

"Igrali smo presing '1 na 1' preko terena, imali smo dobre kontre. Nedostajao je taj zadnji pas, da smo bili mirniji možda bi dali još neki gol. Ne smemo da ponavljamo iste greške, pošto smo opet primili lake golove. Partizan je najvažnija utakmica za nas" istakao je Dragović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve