Sport
09.05.2022. 10:32
Beta

Premijer liga

Bekam o Junajtedu: Mislim da su neophodne promene

Dejvid Bekam
Izvor: EPA / SHAWN THEW

Bivši fudbaler Mančester junajteda Dejvid Bekam izjavio je da bi pozdravio promene u tom premijerligašu uoči naredne sezone, ali i dodao da se nada da će Kristijano Ronaldo ostati deo planova tog kluba.

U razgovoru za Skaj sport tokom trke Formule 1 za Veliki nagradu Majamija, Bekam je govorio o svom nasledniku u dresu sa brojem 7 rekavši da navijači žele da 37-godišnji Portugalac ostane do kraja ugovora koji ističe 2023. godine.

On je govorio i o ovoj sezoni pod vođstvom privremenog trenera Ralfa Rangnika koga će ovog leta zameniti trener Ajaksa Erik ten Hag, istakavši da veruje da su navijači "zahvalni" što se aktuelna sezona završava za dve nedelje.

"Mislim da su neophodne promene, one se i dešavaju, videli smo to. Sezona se završava i siguran da su mnogi navijači zahvalni na tome jer je bila teška, puna uspona i padova", rekao je Bekam.

Dejvid Bekam
Izvor: EPA / NOUSHAD THEKKAYIL

Bekam je naveo i da su igrači i menadžer dali sve od sebe i istakao da navijači i dalje veruju u tim.

"Bio sam stadionu pre nekoliko meseci i svako mesto je bilo popunjeno, tako da navijači i dale dolaze, i dalje veruju u tim. To su navijači Junajteda. Nema mnogo timova na svetu koji mogu da rasprodaju stadion uprkos svim problemima poslednjih nekoliko godina. Biće promena", dodao je on.
 

Govoreći o Ronaldu, Bekam je rekao da je uz Lionela Mesija to jedan od najboljih igrača sveta u poslednjih 15 godina.

"Za navijače je važno da ostane u Junajtedu. Verujem da je i njemu je važno, jer svi znamo koliko mu Junajted znači", rekao je Bekam.
 

"On i dalje radi ono što najbolje ume - postiže golove. To je ono što Kristijano radi. Raditi to u njegovim godinama je zaista neverovatno i nadamo da će nastaviti to da radi još godinu ili dve", dodao je on. 

Bekam, sadašnji predsednik i suvlasnik MLS tima Inter Majamija, igrao je za klub sa Old Traforda od 1992. do 2003. godine i za to vreme je, izmedju ostalog, osvojio šest titula u Premijer ligi, jedan trofej u Ligi šampiona i dva FA kupa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve