Sport
15.06.2023. 14:32
Beta

Velika čast

Ko će u Realu dobiti broj na dresu koji je nekada pripadao Zidanu

Real Madrid
Izvor: Shutterstock

Engleski fudbaler Džud Belingem rekao je na predstavljanju u Real Madridu da je ponosan na ovaj dan, pošto je došao u najveći klub u istoriji fudbala.

"Nema mnogo igrača koji dobiju priliku da igraju u ovako brilijantnom klubu, ovako istorijskom klubu, tako da sam stvarno zahvalan", rekao je 19-godišnji vezni fudbaler.
 

Belingem je sa madridskim klubom, koji je 14. puta bio prvak Evrope, potpisao šestogodišnji ugovor.

Engleski reprezentativac se zahvalio bivšim klubovima Birmingemu i Borusiji Dortmund, na svemu što su uradili za njegovu karijeru.

Belingem će u Realu nositi dresa sa brojem pet, koji je nekada nosio francuski fudbaler i bivši trener madridskog kluba Zinedin Zidan.

"Rekao sam u mnogim intervjuima koliko se divim Zidanu. Njegovoj zaostavštini u klubu i ovom broju. Ne pokušavam da budem isti kao on, samo želim da budem Džud, ali to je definitivno mala počast njegovoj veličini. Što se tiče broja 22, to je broj koji sam nosio i to je broj koji mi mnogo znači... Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti, ali trenutno sam srećan što sam dobio čast da nosim ovaj broj", istakao je Belingem.
 

Prema navodima medija Real Madrid je Borusiji Dortmund platio oko 103 miliona evra za dovođenje veznog fudbalera.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve