Sport
04.06.2022. 14:02
Beta

Francuska

Benzema odustao od žalbe u 'slučaju Valbuena'

Benzema
Izvor: EPA / RONALD WITTEK

Francuski fudbaler Karim Benzema odustao je od žalbe na osudjujuću presudu za saučesništvo u pokušaju ucene bivšeg saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene.

Sud u Versaju izrekao je Benzemi jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora u novembru 2021. godine, kao i novčanu kaznu od 75.000 evra zbog saučesništva u pokušaju ucene Valbuene.

On je 2015. godine vršio pritisak na Valbuenu da plati ucenjivačima, koji su pretili da će objaviti njegov video snimak seksualnog sadržaja.

Benzemin advokat Ig Vižije rekao je za Ekip da je fudbaler Real Madrida odlučio da odustane od žalbe.

"Moj klijent je iscrpljen ovim procesom... To je pravna istina, ali to nije stvarnost. Karim Benzema će uvek izjavljivati da je nevin u ovoj aferi", rekao je advokat.
 

Zbog ovog skandala, Benzema nije igrao za reprezentaciju Francuske više od pet godina pre nego što ga je selektor Didije Dešan vratio u nacionalni tim za prošlogodišnje Evropsko prvenstvo.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Benzema: Rekordi su tu da bi se rušili
Karim Benzema

Real Madrid

24.05.2022. 11:04

Benzema: Rekordi su tu da bi se rušili

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema rekao je da je njegov prvi zadatak da pomogne ekipi da pobeđuje i osvaja trofeje, a da su u individualnoj konkurenciji "rekordi tu da se ruše".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve