Sport
11.09.2021. 17:49
Tanjug

Bokserski savez Srbije

Besplatne škole boksa: Pronađite najbližu za svoje dete

boks
Izvor: Shutterstock

Bokserski savez Srbije pokrenuo je akciju besplatnih škola boksa.

"Krenuli smo sa upisom u školu boksa u celoj Srbiji koje su potpuno besplatne. Škola boksa osmišljena je tako da razvija snažne temelje sportskih i motivacionih veština. Naši programi za mlade pomažu u razvoju koordinacije, agilnosti, snage, brzine, timskog duha. Borimo se protiv negativnog uticaja vremena provedenog pred ekranima pozitivnim uticajem sporta. Živimo u vremenu koje sa sobom nosi mehur sa toksičnim sadržajem u vidu gojaznosti izazvane životom ispred ekrana, statičnosti, telesnog mrtvila koje eskalira kroz psihičku nestabilnost globalne publike", rekao je predsednik BSS Nenad Borovčanin.

Svi zainteresovani mogu pronaći klub u mestu gde žive na sajtu www.skolaboksa.rs.

"Sve nedaće koje sam imao u životu, svi problemi i prepreke, jačali su me. Možda nećeš shvatiti u prvom trenutku kada se to desi, ali pesnica po zubima nekad može biti najbolja stvar koja ti se dogodila. U ringu nasilnici se uče poniznosti, slabi postaju jači, plašljivi nalaze hrabrost, lažna i iskrivljena slika života menja fabulu", kaže Borovčanin i dodaje:

"Boksom stižemo do hrabrosti, tolerancije, strpljivosti, kritičnosti, doslednosti, iskrenosti, uvažavanjem koji grade karakter zdrave ličnosti, šampiona. To je naša misija, naš cilj i nećemo odustati od toga, vredeno i predano gradićemo put boksa koji nas uči da se branimo svakog trenutka, da je sport za sve, jer je plemenit i konstantno nas uči da u nama ima dobrih stvari", zaključio je Borovčanin.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bokserski klub Crvena zvezda ima zvučno pojačanje
boks

"Idemo na titulu"

02.09.2021. 18:12

Bokserski klub Crvena zvezda ima zvučno pojačanje

Bokserski klub Crvena zvezda predstavio je tim za nastavak regionalne lige, sa nekoliko zvučnih pojačanja, kao i jasnom ambicijom da se osvoji titula.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve