Sport
27.06.2022. 12:03
Beta

Fudbal

Bibras Natho će crno-beli dres možda nositi do kraja karijere

Bibras Natho, 27. 6. 2022.
Izvor: RITZAU SCANPIX / Mads Claus Rasmussen

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je da postoji velika mogućnost da završi karijeru u crno-belom dresu i dodao da će nastaviti da igra sve dok ga telo bude slušalo.

"Da, velika je mogućnost da se to desi. Imam 34 godine i mogao bih da završim ovaj ugovor sa 36 ili 37 godina, a to bi verovatno bio kraj moje karijere", rekao je Natho za klupsku televiziju.

"Na kraju dana, ne znam kako će moje telo reagovati tada, a ja moram da ga slušam šta mi govori. U ovom momentu se osećam odlično, povrede su prošlost i ovu sezonu počinjem sa osećajem kojem sam se nadao i kojem sam težio. Dok moje tele bude bilo takvo, nastaviću da igram", dodao je Izraelac.

Natho je istakao da veruje da bi u sezoni koja sledi mogao da igra više.

"Ali, sa druge strane, moram i da budem veoma pametan i mudar, da znam kada da se zaustavim. Godine ne mogu da se zaustave i telo reaguje na njih. Trenutno, što je najbitnije, osećam se veoma dobro", naveo je on.

Govoreći o prošloj sezoni u kojoj je Partizan takmičenje u Super ligi Srbije završio kao drugi iza Crvene zvezde, Natho je rekao da smatra da su on i njegovi saigrači "dali skoro maksimum svojih mogućnosti".

"Pun maksimum bi bilo osvajanje lige, ali mi smo očigledno dali skoro maksimum svojih mogućnosti, jer nismo osvojili trofej. Mogu da kažem samo dobre stvari o trenerima i ekipi, jer osvojiti 98 bodova je zaista izvanredno", rekao je Natho.

Crno-beli su ostali i bez trofeja u Kupu Srbije, pošto su u finalu izgubili od Crvene zvezde.

"Uradili smo svoj posao i otišli u finale, gde smo bili u svakoj sezoni otkako sam ja u Partizanu. Bili smo bolji tim u toj utakmici, dominantniji od Crvene zvezde, ali na kraju se pamti samo ko je osvojio pehar, a to što ga nismo osvojili je isključivo naša krivica", rekao je Natho.

U novoj sezoni, Natho očekuje da njegov tim osvoji minimum jedan trofej.

"Moramo da osvojimo trofeje ove sezone. Da li Super ligu ili Kup, jedan pehar moramo da osvojimo, minumum jedan, Isto tako, nadam se da ćemo proći grupnu fazu Lige Evropa. Trudićemo se da budemo sve bolji. Svako od igrača bi morao sebe da natera da bude sve bolji iz dana u dan. To će biti način da svi kao ekipa zajedno napredujemo", rekao je on.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan: Ko je sve otišao u Ptuj, ko dolazi kasnije
golman, fudbal

Fudbal

18.06.2022. 11:48

Partizan: Ko je sve otišao u Ptuj, ko dolazi kasnije

Fudbaleri Partizana, predvođeni novim trenerom Ilijom Stolicom, krenuli su u slovenački Ptuj na drugi deo priprema za novu sezonu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
08.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve