Sport
03.10.2023. 16:20
R.E.

Ima plan

Bogdanović otkrio gde želi da završi karijeru

1
Izvor: BETA/AP / Mike Stewart

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je da bi voleo da u trenutnom klubu i završi karijeru.

"Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere", naveo je Bogdanović, koji je prošle sezone prosečno postizao 14 poena i imao je 3,1 skok i 2,8 asistencija po utakmici. On je član Atlante od 2020. godine, a u martu je produžio ugovor sa Hoksima na još četiri godine za 68 miliona dolara.

Bogdanović je nedavno sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Mundobasketu. 

"Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki momak pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na SP. Uvek volim da igram za Srbiju", rekao je Bogdanović u Atlanti na Media deju.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović prestigao Dražena Petrovića
Bogdan Bogdanović

Svetsko prvenstvo

05.09.2023. 16:24

Bogdan Bogdanović prestigao Dražena Petrovića

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović preuzeo je 17. mesto na listi najboljih strelaca u istoriji Svetskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu protiv Litvanije postigao 21 poen, prenela je Međunarodna košarkaška federacija (FIBA).
Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve