Sport
18.01.2024. 10:45
R.E.

Bogdan Bogdanović

"Mislio sam da se ne pojavim, ali ON bi voleo da igram"

1
Izvor: BETA/AP / John Bazemore

Košarkaši Atlante pobedili su na svom terenu ekipu Orlanda rezultatom 106:104 u meču NBA lige.

Pobedu Atlanti doneo je Dežonte Marej u poslednjoj sekundi utakmice. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marej sa 26 poena, dok je Tre Jang dodao 18.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović proveo je na terenu 24 minuta, a za to vreme je postigao 12 poena i imao je četiri skoka, jednu asistenciju i jednu blokadu.

"Ne znam ni šta sam uradio večeras. Sećam se zagrevanja, ne znam šta sam posle radio", rekao je Bogdanović koji je postigao 12 poena u pobedi Atlante protiv Orlanda (106:104).

Srpski trener Dejan Milojević, koji je radio kao pomoćnik u Golden stejtu, preminuo je juče u 46. godini od posledica srčanog udara.

Bogdanović je tužnog lica stajao uz svoje saigrače tokom minuta ćutanja pre utakmice. Kako je priznao, ne može da prihvati da ga više nema.

"Kao i svi drugi u Srbiji, nisam mogao da poverujem da je to istina. On je bio zver, uvek pozitivan. Gledajući koliki je uticaj imao na karijere mnogih košarkaša širom sveta, to je neverovatno", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je istakao da nikada neće zaboraviti jednu stvar - da Milijević nikada nije jurio karijeru.

"Bio je sjajan igrač, ali nikada nije jurio karijeru. Uvek je želeo da živi porodičnim životom u lepim gradovima. Nikada nije jurio za novcem. Mislim da je odličan primer za sve. Verovao je da, ako ne voliš svoj život, nećeš moći da radiš posao kojim se baviš na pravi način", rekao je Bogdanović.

Otkrio i da je razmišljao da uopšte ne igra meč protiv Orlanda.

"Razmišljao sam da se ne pojavim večeras, jer nisam mogao da spavam i ispao sam iz svoje rutine. Ali, onda sam pomislio da bi on voleo da igram", rekao je srpski košarkaš.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srpski trener doživeo SRČANI UDAR
1

NBA

17.01.2024. 11:10

Srpski trener doživeo SRČANI UDAR

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević doživeo je srčan udar i operisan je u bolnici u SAD.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve