Sport
12.09.2023. 12:50
R.E./Tanjug

Teniski trener

Obradović: "Zbog Đokovića smo svi kao Kalimero"

Novak Đoković
Izvor: EPA / JUSTIN LANE

Novak Đoković je i danas tema broj jedan u svetu sporta.

Najbolji teniser sveta je pobedom protiv Danila Medvedeva u finalu US Opena došao do 24. grend slem titule zbog čega sportska javnost ne prestaje da mu se divi. 

Teniski trener Bogdan Obradović smatra da je Đoković osvajanjem titule na US Openu dokazao da je najbolji teniser svih vremena. 

"Đoković je pokazao da je najbolji teniser svih vremena. Napokon je i Zapad to prihvatio", istakao je Obradović za "Tanjug".

Obradović se osvrnuo i na publiku u Njuorku.

"Što se tiče publike ja više ne znam šta da mislim. Čudno je to, ima još sportista koji dolaze iz malih država ali prema njima se nisu tako ponašali. Zbog Novaka smo svi postali "Kalimero", stalno se žalimo. Šta radi publika, šta rade neki drugi, stalno nešto merimo. Treba da uživamo u Novakovoj igri i da nas ne zanima šta drugi misle ili kako će to da cene. Predvideo sam da će da stigne do 30. titule. Pomera se taj broj i ja verujem u to", izjavio je Obradović
 

Ubeđen je teniski stručnjak da ćemo još pet godina gledati Đokovića na vrhunskom nivou.

"Mislim da će Novak sam da odredi kad je kraj. Meni se čini da on može još jedno četiri ili pet sezona da radi sve ono što radi i sada. Treba mu pomoći, da ga podržimo i da vidimo dokle sve to ide", zaključio je Obradović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve