BOKAN: Zvezda ima najveći budžet u istoriji kluba

BOKAN: Zvezda ima najveći budžet u istoriji kluba


Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan govorio je o planovima kluba za narednu sezonu, ali se dotakao toga koliki su budžeti timova koji će naredne sezone nastupati u ABA ligi.

“Svaki put kada se Budućnost plasira među četiri u ABA ligi to je veliki uspeh, kada igra finale ogroman uspeh, a kada je osvoji – to je neverovatan uspeh”, rekao je Bokan, a prenose Vijesti.

Bokan rekao da će Budućnost imati čak peti budžet u ABA ligi naredne sezone, ali se dotakao i Crvene zvezde i Partizana.

“Crvena zvezda ima ubedljivo najveći budžet, najveći i u istoriji kluba. Tu je i Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević. Cedevita Olimpija, je jedan jako ozbiljan projekat. Takođe, prvi put u Crnoj Gori dva kluba imaju isti budžet, a siguran sam da je Mornar potrošio do sada više nego mi”, rekao je Bokan.

Povezane vesti – ZVEZDIN SUPERTIM: Da li će Teodosić biti poslednji deo slagalice?

Predsednik Budućnosti je ponovio da je Budućnost drastično oštećena u finalu plej-ofa sa Crvenom zvezdom.

“Promenjen je menadžement i drago mi je da imamo partnere među klubovima u ABA ligi, koji, takođe, žele da se takmičenje razvija, a prethodni menadžment je bio direktno odgovoran za ono što se događalo”, rekao je Bokan.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar