Sport
25.10.2023. 18:35
Beta

Meč Džošue i Vajldera

Dobra vest za ljubitelje boksa: Bačena "rukavica"

boks
Izvor: Shutterstock

Američki bokser Deontej Vajlder izjavio je da bi bila "velika katastrofa" ako nikada ne bi boksovao protiv Britanca Entonija Džošue.

Vajlderov tim pregovara o borbi sa Džošuom u 2024. godini, nakon što su propali planovi za ovogodišnji meč u Saudijskoj Arabiji.

"Obaveštavam te da sam spreman za borbu. Hajde da ovo vreme bude najbolje u našim životima. To je borba kojoj se svi raduju i nadamo se da će se dogoditi, a ja radim sve što je u mojoj moći da se dogodi", obratio se Vajlder Džošui putem društvenih mreža, preneo je BBC.

Promoter Edi Hern je nagovestio da je borba Džošue i Vajldera bila blizu u septembru, pre nego što su se potencijalni organizatori iz Saudijske Arabije povukli iz dogovora.

Sada se pominje da bi mogli da boksuju u SAD početkom sledeće godine.

Vajlder nije boksovao godinu dana otkako je nokautom u prvoj rundi pobedio Roberta Helenijusa, koji je takođe bio i Džošuin poslednji protivnik.

"Čuo sam neke stvari od tvog promotera Herna koji je rekao da je moja poslednja borba trajala kratko i da se nisam borio godinu dana i da on ne zna da li želim da boksujem ili ne. Bila bi velika katastrofa da nikada ne uđemo u ring i ostavimo naš pečat u istoriji", odgovorio je na "prozivke" Vajlder i javno zatražio organizaciju boksreskog spektakla.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Krenulo srpske boksere: I Abasov izvadio vizu za OI
boks

Evropske igre

28.06.2023. 23:24

Krenulo srpske boksere: I Abasov izvadio vizu za OI

Srpski reprezentativac u boksu Vahid Abasov plasirao se u polufinale Evropskih igara u Krakovu i tako obezbedio normu za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve