Sport
17.08.2019. 11:42
R. E/Tennis world usa

"BOL JE PRISUTAN": Đoković - Osetio sam zatezanje lakta, nadam se da će sve biti u redu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju, pobedivši Francuza Luku Puja sa 7:6 (2), 6:1 i sada ga čeka okršaj protiv Rusa Danila Medvedeva koji je bio bolji od sunarodnika Andreja Rubljova, 6:2, 6:3.

U pauzi između petog i šestg gema drugog seta pri rezultatu 4:1, Novak je od masera zatražio da mu izmasira mišić u predelu iznad desnog lakta, ali nije zatražio medicinski tajm-aut.

Pročitajte još: Kirjos vređao i pljunuo sudiju

Đoković je u intervjuu na terenu istakao: "Mislim da je igrao zaista dobro tokom prvog seta. Obojica smo se dobro držali u servisima sve dok nije došlo do taj-brejka, a onda sam ostao vrlo fokusiran, nisam spustio nivo", istakao je Đoković, osvrnuvši se na bol u laktu:

"Imao sam određenu čvrstinu, posebno na servisu, i uspeo sam da završim utakmicu, ali bol je tu, nadam se da neće biti prisutan i sutra."

Kada je reč o meču protiv Medvedeva Novak je svestan šta ga očekuje. Protiv Rusa ima skor u pobedama od 3:1, ali je poslednji meč u Monte Karlu dobio Moskovljanin.

"Igrao je finala u Vašingtonu i Monteralu, ovde nije ispustio ni set. Kada pobedite u mnogo mečeva, dobijate samopouzdanje. Ne greši mnogo, odlično se kreće ima jak servis, biće to svakako veliki izazov za mene", priznao je branilac titule u Sinsinatiju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve