Sport
28.09.2023. 15:36
R. E.

Simanić

Ova Borišina fotografija će vas oraspoložiti (FOTO)

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Najnovija fotografija Boriše Simanića vrlo je ohrabrujuća jer pokazuje da se posle teške povrede mladi košarkaš uspešno oporavlja i da bi ipak mogao da nastavi da se bavi sportom koji najviše voli.

Boriša Simanić napreduje iz dana u dan, nakon što je na Svetskom prvenstvu u Manili u jednom naizgled bezazlenom duelu ozbiljno povređen, zbog čega je ostao bez bubrega.

Uprkos teškim trenucima, ostao je optimističan, podržavao je saigrače na putu do finala i nastavio je da se bori kako bi se vratio košarci.

Sudeći prema poslednjoj fotografiji njegovog agenta Miodraga Ražnatovića, Simanić se oseća bolje i pun je nade da će dan povratka na parket doći brzo.

"Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema", napisao je Ražnatović na Instagramu uz fotografiju sa nasmejanim mladim košarkašem.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Doktor saopštio stanje Boriše Simanića
 Boriša Simanić, 20. 9. 2023.

Završna testiranja

20.09.2023. 19:41

Doktor saopštio stanje Boriše Simanića

Lekar reprezentacije Srbije na evropskim i svetskim takmičenjimadoktor Dragan Radovanović saopštio je u kakvom je zdravstvenom stanju košarkaš Boriša Simanić.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
22°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve