Sport
24.09.2019. 12:29
Index. hr

CENJEN U EVROPI: Menadžer Skole otkrio da pregovara sa dva evroligaša

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Menadžer Luisa Scole, jednog od igrača koji je oduševljavao svojim nastupima na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, Klaudio Viljanueva, potvrdio je da pregovaraju s dve evroligaške ekipe.

Radi se o Real Madridu i italijanskom gigantu Olimpiji Milanu. Uz to, Skolu natrag u Argentinu zove i Boka Juniors, piše Index. hr.

"Razgovarali smo s Realom i Milanom kao i sa Bokom. Luis bi se želio vratiti kući, ali to je komplikovano zbog ekonomskih razloga. Oni su jedina argentinska ekipa koja me je nazvala", rekao je Viljanueva u razgovoru za Reloj de 24.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Andy Wong

Finansije svakako ne bi bile problem kada govorimo o Realu i Milanu, ipak pitanje je ima li Skola želju da igra vrlo naporan raspored u godini kada bi želeo da spreman dočeka Olimpijske igre u Tokiju.

Povezane vesti - Kapiten. Lider.

Potsetimo, Skola je učešće na Olimpijskim igrama izborio nedavno, kada je sa plejmejkerom Reala Fakundom Kampacom predvodio Argentinu do finala Svetskog prvenstva gde su izgubili od Španije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
(AP Photo/Mark Schiefelbein

Skola je poslednji put igrao u Evropi 2007. Nakon te sezone je otišao u NBA, a devet godina pre toga proveo je u španskoj Baskoniji, tadašnjoj Tau Keramici.

Legendarni Argentinac je pokazao kako i dalje može igrati vrhunsku košarku uprkos godinama (17,8 poena i 8,1 skok na Mundobasketu). Svakako bi mogao pomoći Realu i Milanu, ali čelnicima tih klubova neće biti ni malo lako da dogovore njegov dolazak.

Prošle sezone je Skola igrao u Kini gde je imao jako dobru platu, ali intenzitet igranja nije ni blizu kao u Evroligi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve