“ČESTITAMO IGORE”: Kokoškov dobio dozvolu Divca i Sakramenta

“ČESTITAMO IGORE”: Kokoškov dobio dozvolu Divca i Sakramenta

EPA-EFE/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK OUT


“Nije ništa još zvanično. Čekam dozvolu Kingsa. Znaću više do kraja nedelje…”, bila je kratka reakcija Igora Kokoškova na medijske natpise da je upravo on novi selektor reprezentacije Srbije.

Sudeći po komenatru na slici Vlade Divca koju je, generalni menadžer Sakramenta, objavio na svom Instagram profilu Kokoškov je dobio zeleno svetlo da preuzme reprezentaciju i postane njen selektor.

“Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta”, glasi komentar na slici na kojoj su zajedno Vlade Divac, Predrag Stojaković i Igor Kokoškov.


View this post on Instagram

Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta.

A post shared by Vlade Divac (@officialvladedivac) on


 

Od kada se pojavila vest da bi Igor Kokoškov mogao da preuzme “Orlove”, u javnosti su mogle da se čuju samo pozitivine reakcije. Jedan od onih koji je javno prokomoentarisao izbor novog selektora bio je i Marko Gudurić.

“To je sjajno. Čuo sam samo dobre stvari o njemu kao treneru i kao osobi. Sviđa mi se ovaj izbor Saveza”, rekao je nedavno Gudurić.

Šampion Evrope sa selekcijom Slovenije, pobedom u finalu baš nad Srbijom u Istanbulu 2017, na klupi Srbije naslediće Aleksandra Ðorđevića koji je otišao posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Prvi ispit biće mu kvalifikacije za prvenstvo Evrope sa početkom u februaru naredne godine, a onda i izazov u junu kada će Srbija biti domaćin predolimpijskog turnira za plasman u Tokio.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar