Sport
17.03.2022. 16:39
Beta

Evroliga

Crvena zvezda protiv Barselone bez još jednog igrača

KOŠARKA
Izvor: Shutterstock

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Barselone i naveo da će protiv lidera Evrolige igrati bez pomoći Ostina Holinsa.

"Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo uz jednu utakmicu koju smo odigrali protiv ekipe Studentskog centra, i uradimo stvari koje su nam bile potrebne u ovom trenutku", rekao je Radonjić, prenosi klub.

"Nastavljamo takmičenje u Evroligi, sledi nam Barselona, lider na tabeli, i po svemu onome što je pokazala najozbiljniji kandidat za prvaka u ovogodišnjem izdanju ovog takmičenja", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Barselone u utakmici 30. kola Evrolige.

"Moramo biti spremni i u odbrani i u napadu da odgovorimo, da budemo koncentrisani... Svakako nas očekuje izuzetno težak meč u ovom trenutku. Idemo na put bez Holinsa, ali daćemo sve od sebe da budemo konkurentni ekipi Barselone u ovom meču", rekao je Radonjić.

On je dodao da je Maik Cirbes i dalje van ekipe, a Stefan Marković zdravstveno znatno bolje nakon povrede ruke.

Košarkaš Zvezde Eron Vajt je naveo da je Barselona odlična, fizički izuzetno dobra ekipa, dobro vođena.

"Imaju mnogo opcija kao tim, dugu klupu i mnogo oružja. Takodje, mogu da igraju na različite načine. Moraćemo da odigramo čvrsto, da se borimo, da odigramo dobru odbranu, da se držimo naše igre i našeg sistema i tako sebi damo šansu da napravimo nešto u Barseloni", rekao je Vajt.

"U dobrom smo ritmu, imali smo u poslednje vreme dosta teških utakmica i pronalazili smo načine da pobeđujemo. Sada samo treba da nastavimo da se borimo i da igramo našu igru pa ćemo videti", dodao je on.

Utakmica se igra u petak od 21.00 čas.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Crno-beli upisali važnu pobedu
 KOSARKA: PARTIZAN - METROPOLITANS 92

Evrokup

16.03.2022. 23:17

Crno-beli upisali važnu pobedu

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Metropolitana sa 87:72 (14:17, 29:14, 21:10, 23:31), u utakmici 15. kola Grupe A Evrokupa.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
19°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve