Sport
20.06.2023. 13:39
Beta

Karte puštene u prodaju

Poznato za koliko novca možete da gledate Zvezdu u Ligi šampiona

Crvena zvezda
Izvor: Shutterstock

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je onlajn prodaju premijum sezonske ulaznice za predstojeću sezonu, u kojoj će ekipa braniti duplu krunu i igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Kako je danas saopšteno, onlajn kupovinom premijum sezonske karte svi kupci ostvaruju uračunat popust od 1.000 dinara.

Premijum sezonske ulaznice pružaju navijačima mogućnost da obezbede svoje mesto na severnoj, zapadnoj ili istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" za sve utakmice koje će prvotimci Zvezde odigrati na domaćem terenu u Super ligi Srbije, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona.

Vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone kupiće ovogodišnje po nižim cenama, a jedini uslov je da u predstojećoj sezoni budu članovi kluba.

U tom slučaju cena premijum ulaznice za severnu tribinu koštaće 9.500 dinara, za istočnu 16.000, a za zapadnu tribinu 19.500 dinara.

Oni koji nisu prošle sezone kupili sezonsku ulaznicu, sada će uz kupljenu članarinu za sezonu 2023/2024 moći da kupe premijum ulaznicu po cenama od 14.500 dinara za sever, 25.000 za istok i 30.000 dinara za zapad.

Zvezda je navela da su utakmice, naročito u Ligi šampiona, uspomene za ceo život i da će u želji da svim navijačima omogući komfor na stadionu "Rajko Mitić", klub unaprediti infrastrukturu, odnosno renovirati zapadnu, istočnu i južnu tribinu. Takođe, na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice.

Zvezda je napomenula i da će blagovremeno obavestiti navijače o kupovini sezonskih ulaznica koje ne uključuju utakmice grupne faze Lige šampiona.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Terzić: "Zvezda platila državi porez od 13 miliona evra"
1

Ništa ne duguju

22.03.2023. 14:30

Terzić: "Zvezda platila državi porez od 13 miliona evra"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je taj fudbalski klub izmirio sve finansijske obaveze prema državi, odnosno da je u ovoj sezoni u budžet Srbije uplatio 13 miliona evra.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve