Sport
24.02.2024. 19:39
Beta

Optužbe

Crvena zvezda: "Sudija Jovanović pomaže Partizanu"

1
Izvor: BETAPHOTO / Marko Metlas

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da sudiju Srđana Jovanovića skloni iz srpskog fudbala, pošto je u subotu, kako je navedeno, pomogao Partizanu da pobedi Radnik u Surdulici.

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan pobedi i ciljano im pomogao", navodi se u saopštenju Zvezde.

Zvezda se oglasila povodom utakmice u Surdulici, u kojoj je Partizan pobedio Radnik 2:1. Sudija Milan Milanović je u 60. minutu dosudio jedanaesterac za Radnik, ali je dobio poziv iz VAR sobe u kojoj je radio Srđan Jovanović da proveri tu situaciju, nakon čega je promenio svoju odluku.

"Često je to činio (pomagao Partizanu) i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli", ocenili su crveno-beli.

Zvezda je optužila Jovanovića da on utiče na "neregularnost takmičenja, kad god ima priliku".

"I svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", navodi se u saopštenju Zvezde.

Posle 22. kola Partizan je prvi na tabeli sa 56 bodova, bodom više od Zvezde.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve