DA JE SAMO POSLUŠAO KLOPA: Ostani i izgradiće ti statuu, a ako odeš…

DA JE SAMO POSLUŠAO KLOPA: Ostani i izgradiće ti statuu, a ako odeš…


Jedan od najvećih gubitnika dvomeča između Liverpula i Barselone je bivši igrač Redsa koji se odlučio na prelazak u Barselonu. Filipe Kutinjo je pre dve godine silno želeo napustiti Enfild smatrajući da mu je osvajanje Lige šampiona sa Liverpulom nemoguća misija.

Upravo taj Liverpool sinoć ga je zaustavio na tom putu, prenosi Index.hr. 

Kutinjo je bio užasan u obe utakmice protiv Redsa. U 120 minuta nije postigao nijedan pogodak, a uspio je uputiti tek dva udarca u okvir i dodati loptu suigračima tek 33 puta, od čega tek jednom uputio je ključno dodavanje.

Tri puta se odlučio na dribling i nijednom nije uspeo predriblati protivnika pa je ostao na 0/9 duela.

shutterstock_148004033

“Ostani i izgradiće ti statuu” 

Mnogi su se prisetili Klopovih reči koje je uputio brazilskom napadaču dok se ovaj još premišljao želi li ostati ili otići put Barselone.

“Ostani ovde i na kraju će ti napraviti statuu u tvoju čast. Otiđi negde drugo, nije bitno je li to je Barselona, Bajern ili Real Madrid, i bićeš samo još jedan igrač u nizu. Ovde možeš dobiti nešto više od toga”, govorio je tada Klop.

Nemac je bio u pravu jer se Katalonci sada žele rešiti brazilskog reprezentativca koji će, čini se, na kraju biti samo još jedan prolaznik na Kamp Nou.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar