Sport
10.10.2021. 19:05
R.E.

Vakcina ili izostanak

Da li će Novak propustiti i Australijan open?

novak đoković, 29. 9. 201.
Izvor: EPA / JUSTIN LANE

Australijan open bi trebalo da bude održan u januari 2022. godine, a navodno će svi učesnici morati da budu vakcinisani protiv korone. Za Novaka Đokovića se i dalje ne zna da li je vakcinisan ili ne.

Zapadni mediji su Novaka, zbog nekoliko njegovih izjava, okarakterisali još ranije kao protivnika vakcinacije, a i teniser se tim povodom još uvke nije izjasnio. 

"Ako hoće da dođe i igra na Australijan openu, moraće da se vakciniše. Toliko toga je na stolu, moraće ozbiljno da razmisli o tome. Izjednačen je sa po 20 grend slemova sa Federerom i Nadalom, a jasno je da hoće da ih preskoči na turniru koji najviše voli", izjavio je bivši teniser Tod Vudbridž, za kojeg se smatra da baš i nije naklonjen Novaku Đokoviću. 

Naime, on je našeg tenisera optužio da je lažirao povredu na Australijan openu 2021. godine.  

Ta njegova tvrdnja je pala u vodu, a najverovatnije će i ova poslednja - da se Novak opire vakcinaciji, s obzirom na to da su mediji u Americi objavili fotografiju sa jednog muzičkog festivala na kojem je prisustvo bilo moguće samo za osobe koje imaju potvrdu o revakcinaciji, a gde je viđen i Đoković. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

FBI čuva tenisere u Indijan Velsu
FBI

BNP Paribas Open

03.10.2021. 19:05

FBI čuva tenisere u Indijan Velsu

Američki Federalni istražni biro (FBI) biće prisutan na ovogodišnjem Mastersu u Indijan Velsu, objavili su organizatori prestižnog teniskog turnira.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve