DEGENEK POSLE KOPENHAGENA: Mi se poslednji smejemo

DEGENEK POSLE KOPENHAGENA: Mi se poslednji smejemo

FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk


Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek bio je presrećan posle eliminacije Kopenhagena i podsetio na izjavu iz Beograda kada je rekao ko se poslednji smeje, najslađe se smeje.

“Hvala navijačima što su došli u velikom broju, Danci su namerno komplikovali da ne dođe dosta naših navijača, a Delije su glasnije bile nego njihovi. Počeli smo kako treba, primili gol bezveze, trebalo je bolje da intervenišem. Bitno je da smo se borili. Onaj gore je veliki kao što Milojević kaže, on sve vidi i vratio nam je šta smo zaslužili, bože zdravlja idemo u LŠ”, rekao je Degenek.

FOTO TANJUG/ MILOS SIMANOVIC/ bk

FOTO TANJUG/ MILOS SIMANOVIC/ bk

On je dodao da je svaki igrač koji je šutirao penal heroj.

Povezane vesti – DUŠAN SILNI: Rame uz rame sa Krojfom i Litmanenom

“Treba imati nešto da se izvede penal pred njihovim navijačima, zato su mašili. Borjanu velika zasluga. Mi smo kao ekipa porasli i zbližili se posle ovoga, shvatili šta znači ovaj podvig. Oni mogu da nam se smeju i potcencenjuju nas što su i radili prošle i ove nedelje. Onaj ko se poslednji smeje njemu je najdraže. Drago mi je što smo prošli baš njih, njihov gospdin trener ne zna ko smo mi. Oni su jeli zlatnim viljuškama, ali ne znaju da je nas je ojačalo sve što smo prošli. Ne znaju da smo ojačali zbog ratova i bombarodvanja”, poručio je Degenek.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar