Sport
30.05.2022. 07:40
Beta

ABA liga

Dejan Radonjić: "Ispunili smo cilj"

Dejan Radonjić, 30. 5. 2022.
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa ispunila cilj tako što je posle prve dve utakmice povela sa 2:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige.

"Partizan je bio drugačiji nego u prvom meču. Bez obzira na to što smo imali vođstvo na startu, bilo je evidentno da će biti teška utakmica. Tokom meča smo imali određenih situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo i dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad. Ali nije to nimalo lako bilo protiv dobrog Partizana", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Zvezda je u finalu plej-ofa ABA lige povela protiv Partizana sa 2:0, pošto je pobedila sa 85:81. U prve dve utakmice crveno-beli su bili domaćini, a u narednom duelu Partizan će igrati pred svojim navijačima.

"Ušli smo u poslednju četvrtinu tako što nas je posle nekog vremena Partizan stigao i prestigao, tu smo dobro reagovali, kad je bilo potrebno uspeli smo da budemo nešto mirniji, nadjemo dobra rešenja u napadu i dodjemo do 2:0, što nam je bila želja", naveo je Radonjić.

Treća utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u sredu od 20.30.

"Potpuno smo svesni da će navijači Partizana dati veliku podršku svom timu da nas savlada. Nisam video o čemu se radi na kraju, dao sam sve od sebe da se tokom meča i na kraju, stvari privedu kraju", rekao je Radonjić.

Finalna serija igra se na tri pobede.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evroliga dobija novo rukovodstvo
Evroliga

Kraj jedne ere

26.05.2022. 14:28

Evroliga dobija novo rukovodstvo

Izvršni direktor košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu napustiće funkciju krajem juna, posle odluke koju je potvrdila većina od 11 klubova akcionara tog takmičenja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve