Sport
01.05.2023. 12:21
Beta

Pišu mediji u Italiji

Dejan Stanković ponudio ostavku?

Dejan Stanković
Izvor: Shutterstock

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković ponudio je ostavku posle ubedljivog poraza svog tima od Fjorentine, ali uprava kluba još nije odlučila da li da je prihvati, preneli su italijanski mediji.

Sampdorija je u nedelju u gostima izgubila od Fjorentine sa 5:0 i zauzima poslednje mesto na tabeli Serije A sa 17 bodova, deset manje od Specije koja je prva u bezbednoj zoni.

Stanković je bio, kako pišu tamošnji mediji, vidno uznemiren kada je zakasnio na konferenciju za novinare posle utakmice.

"Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom. Bar znam da sam dao sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Rezultat od 5:0 je moja odgovornost, tako da je pošteno razgovarati o tome", rekao je on na konferenciji za novinare.

Kako prenosi Sportitalija, Stanković je čelnicima kluba ponudio ostavku odmah posle meča, zbog čega je i zakasnio na konferenciju za novinare, ali klubu treba 24 sata da razmotri opcije.

Stanković je na klupu Sampdorije seo u oktobru prošle godine, nakon što je napustio Crvenu zvezdu, i italijanski tim je pod njegovim vođstvom upisao tri pobede, šest remija i 15 poraza.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve