Sport
22.10.2021. 00:08
R.E.

Fudbal

Dejan Stanković: Rezultat je na kraju pravedan

dejan Stanković
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

"Zadovoljan sam rezultatom. Utakmica jaka, otvorena, tvrda, prava takmičarska. Imao je domaćin svoje šanse, baš kao i mi. Mislim da je rezultat na kraju pravedan", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle remija protiv Mitjilanda (1:1) u Ligi Evrope.

"Videli smo mnogo lepih stvari na terenu, ali i stvari koje treba da popravimo. Znamo protiv koga smo igrali, ekipa koja je mlada i taletovana. Idemo kući sa pozitivnim rezultatom. Sa trijumfom smo mogli sigurno da kažemo da idemo u drugi krug. Očekuje nas meč na našem stadionu. I dalje smo prvi i mi se pitamo", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

"Neće nam biti lako i možda čak bude teže u Beogradu nego ovde, ali nadam se da će se neki momci vratiti u tim", dodao je Zvezdin trener.

Stanković nije mogao da sakrije nezadovoljstvo zbog propuštene velike šanse Loija Dionija u finišu meča.

"Pri rezultatu 1:1, koliko god da je bila otvorena utakmica imali smo loptu i situaciju jedan na jedan sa golmanom i morali smo to da rešimo. Utakmica je već iza nas, sa pozitivnim rezultatom se vraćamo u Beograd. Moglo je bolje, primili smo gol 78. minutu, a žao mi je mnogo jer bi sa devet bodova bilo mnogo lakše u tri preostale utakmice. Znamo šta nam je činiti, kakva je matematika, za sada se mi pitamo", poručio je Stanković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan izgubio od Genta
Partizan, 22. 10. 2021.

Fudbal

21.10.2021. 23:59

Partizan izgubio od Genta

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras od Genta 1:0 (0:0) u utakmici trećeg kola B grupe Lige Konferencija.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve