Sport
27.10.2020. 18:12
R. E. / Index. hr.

DIJAZ HABIBU: Skor ti je 29-1, a ne 29-0

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Habib Nurmagomedov 29. pobedom u isto toliko borbi završio je karijeru. Neporaženi dagestanski borac odbranio je UFC-ov naslov lake kategorije protiv Džastina Gejdžija i objavio da završava karijeru u 32. godini zbog obećanja majci.

Borilačka javnost u penziju ga je ispratila hvalospjevima na društvenim mrežama, iznenađujuće lepu poruku poslao je i njegov najveći rival Konr, a među retkima koji su odlučili  da provociraju Habiba jeste Nejtan Dijaz, piše Index. hr.

Povezane vesti - ŠAMPION USKORO U SRBIJI: Dogovor Borovčanina i Nurmagomedova

"29-1", napisao je kratko Diaz kao komentar na Habibov skor.

Dijaz, zločesti dečko UFC-a koji je 2016. godine protiv Konora odradio je najgledaniji meč s najviše kupljenih PPV (pay per view) paketa u UFC-u, ovom objavom aludirao je na incident iz 2015. godine.

Tada se s bratom Nickom sukobio s Habibovim timom. Prema Dijazovoj verziji prišao je Habibu i ošamario ga, a dagestanski borac nije mu uzvratio.

"Čekao sam ga nakon toga, čekao, čekao, a on nije skupio hrabrost da se pojavi. Nije trebalo da ga udarim, bio je to glup potez, ali bio sam jako besan", prisetio se Dijaz  okršaja s najdominantnijim borcem u istoriji UFC-a.

O kakvom incidentu je reč, pogledajte ovde.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve