NOVA BOKSERSKA SENZACIJA Zver sa istoka rivale šalje kod doktora

NOVA BOKSERSKA SENZACIJA  Zver sa istoka rivale šalje kod doktora


Kazahstanac je u neobičnom problemu, jer ne postoji niko ko će da ukrsti rukavice sa njim ni za pet miliona dolara

Genadij Golovkin je nakon meča u Los Anđelesu, kad je serijom munjevitih udaraca pre isteka šestog minuta odvratio od borbe Amerikanac Dominika Vejda, aktuelizovao pitanje: Ko sme meni u ring?

Vlasnik šampionskog pojasa u četiri verzije srednje kategorije (WBA, IBF, IBO i WBC) u “Forumu” je u 35. meču upisao 35. pobedu, od kojih čak 32 nokautom ili 22. u nizu. Takav je strah uneo u noge svojim protivnicima da su oni srećni kad samo sa lakšim potresom mozga da odu u noćni košmar posle meča. Čak 91.4 odsto svojih mečeva završio je nokautom i po tome je jedinstven borac u istoriji srednje kategorije.

O njegovoj desnici priča se kao o gromu. Zato WBO šampion, Bili Džo Sanders, nije pristao ni za pet miliona dolara za ujedinjenje titule. Pre će Englez pristati za pet puta manju sumu i sačuvati zdravu glavu nego ukrstiti rukavice sa Golovkinom.

Golovkin nosi nadimak “Zver sa istoka” i “Mašina za nokaute”. Očito je da to znaju njegovi potencijalni rivali. U svetu boksa još se prepričava naivnost Kurtisa Stivensa, koji je pre tri godine pokušao da isprovocira Kazahstanca pa je pre njihovog meča napravio perfomans sa nazivom “Sahrana u Bruklinu”. Sa prijateljima na ulicu izneo mrtvački kovčeg sa imenom Golovkina, na kome je kao datum smrti bio upisan dan njihove borbe. Iluzorno je reći da je Stivens završio kod lekara.

Ring je slobodan, Genadij Golovkin čeka rivala.} else {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar