Sport
29.07.2021. 15:36
R.E.

Novka i Nina u polufinalu

Đoković: Dve pobede u jednom danu

Novak Đoković, 29. 7. 2021.
Izvor: EPA / RUNGROJ YONGRIT

Nina Stojanović i Novak Đoković igraće polufinale na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što su pobedili Nemce Zigemund i Karacev sa 6:1, 6:2. Nina i Novak će se za plasman u finale boriti sa Rusima Aslanom Karacevim i Jelenom Vesninom, a Novaku će to biti drugo polufinale, jer će u singlu igrati protiv Aleksandra Zvereva.

"Sledi mi najteži meč i najveći zazov na turniru. Zverev je prilično lako došao do polufinala i servira izuzetno jako", rekao je Ðoković.

"Sa ovim nastupom ulio sam sebi još više samopouzdanja pred taj izazov. Ključ će biti da neutrališem njegov servis, biću spreman, poznajem ga jako dobro, kvalitetan je, ali idem na pobedu", rekao je Ðoković novinarima u Tokiju.

"Fenomenalan osećaj je igrati sa Novakom.Trudim se da ne ramišljam o medalji, uživam sa Novakom na terenu. Mislim da smo sve bolji iz meča u meč. Želimo da zadržimo ovu formu i da nastavimo u istom ritmu do kraja turnira" rekla je Stojanovićeva.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Još nisam svestan da je medalja oko mog vrata" (FOTO)
Damir Mikec

Damir Mikec

29.07.2021. 10:55

"Još nisam svestan da je medalja oko mog vrata" (FOTO)

Neizmerno sam srećan, ali i dalje nisam svestan da je medalja oko mog vrata, rekao je danas strelac Damir Mikec, osvajač olimpijskog srebra.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve