Sport
01.08.2021. 08:14
Tanjug

Dejan Stanković

"Dobra i lepa tri boda za nas"

dejan Stanković
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Čestitam momcima na igri po ovakvom vremenu i nakon teškog meča koji smo imali u sredu, izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Crvena zvezda je na gostovanju u Subotici savladala Spartak 3:1 golovima u trećem kolu Superlige.

"Bilo je bitno da posle jedne dominantne utakmice kao što je bila sa Kairatom, da se potvrdi sve to i u prvenstvu. Igrači su bili sasvim korektni, veoma dobra utakmica. Bilo je malog „spuštanja kofera“ posle postignutog gola u intervalu od nekih 15 minuta, ali ostalo je sve bilo onako kako smo tražili. Jedino mi je žao što nisam uspeo da više izrotiram ekipu. Potrebno je da naše šanse koristimo, jer će nam to dati priliku da neke momke odmorimo. Sada se okrećemo pripremi utakmice sa Šerifom", rekao je Stanković posle meča.

Vreme čuda i fudbala

Evropsko prvenstvo

Mišel Platini

Evropsko prvenstvo

20.06.2021. 08:05

Vreme čuda i fudbala

Šef stručnog štaba crveno-belih se osvrnuo i na efikasnost svoje ekipe.

"Tri gola raduju, a mogao je da bude i još koji više. Samo malo mirnoće fali, da na lopti budemo samouvereniji, a ostalo je sve u najboljem redu. Dobra i lepa tri boda za nas. Moglo je da bude i efikasnije, ali sačuvali smo nešto i za utorak", zaključio je Stanković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"
Fudbal

Aleksandar Vučić

25.07.2021. 10:30

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država počela da čisti i fudbalsku mafiju. Komentarišući neslanu šalu Vladimira Vuletića na račun žrtava Veljka Belivuka, predsednik Srbije je rekao da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve