DOBRE VESTI: Kuzmić napušta šok sobu, uskoro na nogama

DOBRE VESTI: Kuzmić napušta šok sobu, uskoro na nogama

Shutterstock


Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić oseća se znatno bolje i u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra u odeljenje intenzivne nege, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Kuzmić, koji je pre tačno sedam dana imao saobraćajnu nesreću u Banjaluci, od petka je u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak.

Kako se navodi, prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge.

Povezane vesti – ZIDAN: Bejl odlazi. Bilo bi najbolje da ode već sutra

Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od lekara iz Banjaluke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je nastradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brigom lekarskog tima iz Banjaluke.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar